„Youtube“ nuo šiol leidžia patogiai pažiūrėti vaizdo fragmentą į priekį  (3)

Video portalas „Youtube“ prieš kelias dienas pristatė naują funkciją, kuri leis patogiau peržiūrėti video filmukus. Sakykime, jeigu jūs žiūrite video siužetą ir norite rasti konkrečią vietą ar tiesiog pažiūrėti, kas bus toliau konkrečią minutę ir sekundę, nuo šiol tai paprasta ir patogu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau anksčiau, bežiūrint video, galima buvo užvesti pelę ant laiko juostos ir pamatyti konkretų laiko tašką – tiesiog skaičius (minutę ir sekundę), o paspaudus video peršokdavo būtent prie to pageidaujamo laiko. O dabar būtent toje pačioje vietoje pasirodys ir „preview“ vaizdas – galėsite pamatyti ne tik minutę ir sekundę, bet ir sumažintą vaizdo fragmentą iš to laiko.

Tiesa, ši funkcija prieinama dar ne visiems filmukams, o tik nedaugeliui – „Google“ teigimu, visaverčiu režimu naujoji galimybė turėtų būti įdiegta per ateinančias kelias savaites. Taip pat kartu su šia naujove pasirodė ir dar du nedideli patobulinimai – „thumbnails“ patogesnė peržiūra bei efektyvesnė momento paieška prie ilgesnių video filmų – tam bus skirta atskira antra laiko juosta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: