Inovatyvus „Sony“ laikrodis telefono funkcijas perkels ant rankos riešo (Video)  (4)

Kompanija „Sony“ kovo pabaigoje į prekybą turėtų išleisti inovatyvų laikrodį „Sony Smartwatch“, kuriuo galima valdyti bet kokį telefoną su „Android“ operacine sistema. Šis įtaisas su telefonu bendrauja „Bluetooth“ ryšiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juo galima valdyti kai kurias telefone įdiegtas programas, skaityti el. laiškus, SMS, „Facebook“, „Twitter“ žinutes, taip pat valdyti telefono muzikos grotuvą bei fotoaparatą (pavyzdžiui, įtaisius telefoną atokiau nusifotografuoti su draugais). Telefono savininkas šiuo laikrodžiu taip pat gali atmesti skambučius, o skambinančiajam nusiųsti šabloninę SMS žinutę, pavyzdžiui, yra susitikime. Laikrodis turi vidinę bateriją, kurią galima įkrauti per USB jungtį. Tiesa, ji nėra itin ištverminga – pilnai įkrautas įrenginys veiks apie keturias dienas, o mažai naudojant gali ištverti iki dviejų savaičių. Dar vienas pastebėjimas: laikrodžio ekranėlis nėra itin ryškus, taigi dienos šviesoje juo pasinaudoti gali būti sudėtinga.

Nors su „Sony Smartwatch“ galima valdyti bet kokį telefoną su operacine sistema „Android 2.1“ ar naujesne jos versija, šis išmanusis laikrodis yra optimizuotas būtent „Sony“ gamybos telefonams. Jis kainuos apie 129 eurus (445 Lt).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (4)