Anonymous aktyvistai nepatenkinti “Idiotų legiono” titulu  (13)

Tarptautinio programišių tinklo "Anonymous" nariai, nepatenkinti neseniai išsakytu skambiu pareiškimu iš Izraelio apsaugos kompanijos "Impreva" pusės, pranešė, jog šioji tapo „kitu jų taikiniu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau grupuotės nariai pranešė apie prieš Izraelį rengiamą „kryžiaus žygį“, kuris įvyks trimis etapais. Programišių nepasitenkinimą sukėlė "reguliarūs žmogaus teisių pažeidinėjimai", vyriausybė kaltinama „nusikaltimais prieš visą žmoniją“. Savo ruožtu, Izraelio kompanija "Impreva" „širšių lizdą“ įsiutino pareiškimu, jog "Anonymous" susiję su masinėmis atakomis prieš Vatikano oficialų tinklalapį.

Remiantis "Anonymous" pranešimu, grupuotė planuoja įvykdyti rimtą ataką prieš "Impreva". „Kompanija laiko "Anonymous" bendruomenę „Idiotų Legionu“. Mes matome tai kaip žodinį puolimą ir provokaciją prieš „hakerių valstybę“. Jūsų saugumo interesai gali kelti rimtą grėsmę būsimoms operacijoms, ir mes manome, jog jūs susiję su federaliniais ir teisėsaugos organais. Mes ginsime savo bendruomenę nuo bet kokių pavojų. Tai yra mūsų interesas“, – praneša programišių judėjimo aktyvistai.

Nežiūrint į tai, jog "Anonymous" nariai kol kas nemato didelio pavojaus, kylančio iš kompanijos "Impreva" pusės, tačiau jie mano, jog ateityje jos interesai gali tapti galvos skausmu programišių bendruomenei. Greičiausiai naujas "Anonymous" pareiškimas dėl operacijos prieš "Impreva" netaps „tiesiog žodžiais“, todėl Izraelio kompanija turi priežastį sunerimti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)