Jau nuspręsta, kokių interneto portalų laukia „Megaupload“ likimas  (9)

Neseniai įvykęs bene didžiausio failų apsikeitimo serviso „Megaupload“ uždarymas gali būti tik pradžia. Autorinių teisių savininkai nesiruošia sustoti. Teigiama, jog jau yra parengtas sąrašas interneto portalų, kurie bus uždaryti tuo pačiu pretekstu, kaip ir „Megaupload“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę JAV kino industrijos asociacijos (MPAA) vadovas Alfredas Perry pasirodymo konferencijoje „On Copyright“ metu pademonstravo skaidres, iš kurių galima daryti išvadą, kad „Megaupload“ nėra paskutinė autorinių teisių gynėjų auka.

Dabar savo eilės lauki kiti gana stambūs failų apsikeitimo pasluagas teikiantys interneto portalai: „Putlocker“, „Wupload“, „Depositfiles“, „FileServe“ ir „MediaFire“. Perry teigia, kad šios penkios „kenkėjiškos“ interneto svetainės generuoja 41 milijardą atvertimų per metus, t. y. penki puslapių parodymai vienam planetos gyventojui.

Perry nepaaiškino, kokių veiksmų imamasi prieš minėtus servisus, tačiau aišku, kad joms teks išskirtinis dėmesys iš MPAA, kuri atstovauja stambiausias Holivudo studijas ir kitus autorinių teisų savininkus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: