„Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy S III“ (Video)  (57)

Ketvirtadienio vakarą Londone „Samsung Electronics“ pristatė „Galaxy S III“ – naujausią trečios kartos didelio populiarumo visame pasaulyje sulaukusios „Galaxy“ serijos išmaniųjų telefonų flagmaną. Naujasis telefonas reaguoja į vartotojo balsą bei judesius ir naudoja modernias dalinimosi informacija technologijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galaxy S III“ įdiegta „S Voice“ funkcija reaguoja į balsą ir tokiu būdu leidžia telefoną valdyti. Pavyzdžiui, ryte suskambus žadintuvui, norint jį išjungti tereikia pasakyti „snooze“, ir signalas nutils. Su „S Voice“ taip pat galima valdyti mėgiamos muzikos klausymo funkcijas, pagarsinti ar patildyti telefoną, siųsti trumpąsias žinutes, elektroninius laiškus, atnaujinti savo dienotvarkę ir fotografuoti. Naujajame „Samsung“ telefone įdiegta „Smart Stay“ funkcija, kuri pagal vartotojo akių judėjimą atpažįsta, ką jis veikia naudodamas telefoną – skaito elektroninę knygą ar naršo internete, ir pagal tai nustato ekrano ryškumo lygį. „Galaxy S III“ atpažįsta ne tik balsą, veidą, bet ir gestus. Jei telefono savininkas rašo trumpąją žinutę ir staiga persigalvoja, nusprendžia skambinti, telefoną užtenką priglausti prie ausies, ir „Direct Dial“ aktyvuos skambinimo funkciją.

„Samsung Electronics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas, komentuodamas naujovės pasirodymą, teigė, jog „Galaxy S III“ su veido atpažinimo, valdymo balsu ir judesiu funkcijomis yra revoliucingas įrenginys. Anot kompanijos atstovo, didelis susidomėjimas naujuoju modeliu rinkoje buvo pastebėtas jau prieš keletą mėnesių. Praėjusiais metais išmaniųjų telefonų poreikis Lietuvoje ūgtelėjo 14,7 % ir "Samsung" linkusi manyti, jog poreikis pažangiems išmaniesiems įrenginiams išliks ir ateityje.


„Samsung Galaxy S III“ įdiegta patobulinta „Android Beam” technologija „S Beam“. Naudojantis ja per tris minutes galima pasidalinti 1 GB vaizdo laikmena, o per dvi sekundes perduoti 10 MB garso įrašą – tereikia priglausti kitą „Galaxy S III“ telefoną, ir informacija perduodama net nenaudojant bevielio tinklo.

Su „AllShare Cast” beviele technologija vartotojai gali prijungti savuosius „Galaxy S III“ prie televizoriaus ir iškart peržiūrėti turinį dideliame ekrane. „AllShare Play” leis dalintis failais su visais DLNA palaikančiais planšetiniais bei asmeniniais kompiuteriais ir televizoriais. „AllShare Play“ funkcija „Group Cast” vartotojui suteikia galimybę su draugais ar artimaisiais naudotis vienu ekranu – tereikia prisijungti prie to paties bevielio tinklo. Be to, „Galaxy S III“ – pirmasis pasaulyje telefonas, kuriame įdiegta „Wi-Fi Channel Bonding“ technologija, padvigubinanti bevielio tinklo spartą.

„Galaxy S III“ įrengtos galinė 8 MP ir priekinė 1,9 MP kameros su įvairiomis funkcijomis (įskaitant veido atpažinimo). 8 MP kameroje įdiegta „Burst shot” funkcija, dėl kurios iškart fiksuojama 20 kadrų, o „Best photo” funkcija išrenka 8 geriausiai pavykusius atvaizdus.

Telefono „Pop up Play“ funkcija leidžia žiūrėti vaizdo įrašus ekrane, tuo pat metu naudojantis kitomis funkcijomis, todėl norint pasitikrinti paštą ar kt., nereikia išjungti peržiūrimo filmo. Su „Galaxy S III“net su priekine 1,9 Mp kamera galima fiksuoti HD raiškos vaizdus. Siekiant išvengti miglos ir nelygumų nuotraukose, gamintojas pagerino foninio apšvietimo technologiją.

 „Galaxy S III“ įrengtas pažangus 4,8 colių (12,2 cm) įstrižainės „HD Super AMOLED“ ekranas. „Galaxy S III“ įdiegta atnaujinta „Android 4.0 Ice Cream Sandwitch“ operacinė sistema.

Dėl telefone integruotos NFC technologijos telefonu galima atlikti mobiliuosius mokėjimus. „Game Hub” suteikia prieigą prie šiam įrenginiui skirtų žaidimų asortimento, o „Video Hub” tam tikrose valstybėse leidžia žiūrėti aukštos kokybės filmus ir televiziją.  „S Health” funkcija skirta rūpintis sveikata ir sekti jos pokyčius.

Planuojama, kad prekyboje Europos šalyse telefonas pasirodys birželio mėnesį. Iš pradžių „Galaxy S III“ bus galima įsigyti su tamsiai mėlynos ar baltos spalvos korpusais. „Naujos koncepcijos „Galaxy S III“ – įrenginys, pajėgus keisti mobiliųjų telefonų vartotojų įpročius ir kurti naujus kokybės ir funkcionalumo standartus. Pažangiausių technologijų kūrimas, įskaitant išmaniuosius telefonus – mūsų kompanijos sėkmės pamatas, – sakė „Samsung Electronics Baltics“ prezidentas Josephas Kimas. – „Samsung“ yra pasaulinė lyderė, užimanti apie trečdalį mobiliųjų telefonų rinkos. Baltijos šalyse kompanija taip pat pirmauja išmaniųjų telefonų srityje, jos užimama rinkos dalis –  37 %. Manome, kad naujasis „Galaxy S III“ šias pozicijas dar sustiprins“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (57)

Susijusios žymos: