Antros kartos „ultrabookai“ privalės turėti USB 3.0 arba „Thunderbolt“ sąsajas  (0)

Dar nėra statistikos, kuri galėtų leisti įvertinti rinkos reakciją į pirmos kartos „ultrabook“ kompiuterius su „Sandy Bridge“ procesoriais, o „Intel“ jau ruošiasi parodoje „Computex 2012“ pristatyti antros kartos „ultrabookus“ su „Ivy Bridge“ platforma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoje „Intel“ reikalavimų „ultrabook“ kompiuteriams redakcijoje atsirado reikalavimas tokio tipo nešiojamiems kompiuteriams turėti USB 3.0 arba „Thunderbolt“ sąsają. „Ultrabook“ korpusas negali būti storesnis, nei 18 mm, jei tai modelis su 14" įstrižainės ekranu, ir 21 mm – jei modelis turi didesnės įstrižainės ekraną. Bet koks kinų klonas, viršijantis reikalavimą bent vienu milimetru, „ultrabook'u“ laikomas nebus. Be to, iš rekomenduojamų į privalomus reikalavimus perkeltas punktas, numatantis saugomo priemonių buvimą.

Kaip tvirtinama, „ultrabook“ kategorijos kompiuteriai greitai turėtų įsilieti į masinį segmentą. Dar sausį vykusioje parodoje CES 2012 buvo pasakyta, jog šiais metais bus išleista maždaug 75 modeliai su „Ivy Bridge“ mikroprocesoriais. Patikslintais „Intel“ skaičiavimais, dabar kalbama net apie 110 modelių, iš jų apie 30 turės jutiklinius ekranus, kuriuos palaikys operacinė sistema „Windows 8“, tuo tarpu dar 10 modelių gaus transformuojamą konstrukciją, kuri leidžia ultrabooką paversti planšetiniu kompiuteriu. Dalį naujovių bus galima pamatyti parodoje „Computex 2012“ jau kitą savaitę – birželio 5 – 9 dienomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: