„Windows Phone 8“ naudos „Nokia Maps“ žemėlapius  (14)

Metų pabaigoje pasirodysianti operacinė sistema „Windows Phone 8“ atsisakys „Bing Maps“ žemėlapių ir pradės naudoti „Nokia Maps“ siūlomas alternatyvas. Tokiu būdu „Microsoft“ platforma gaus ne tik tikslesnius žemėlapius, bet ir reklamuos „Nokia“ prekės ženklą, nes „Bing Maps“ pavadinimo ateityje paprasčiausiai neliks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „The Verge“ skelbiama informacija, „Nokia Maps“ siūlys 3D navigaciją ir geresnę spartą, kurią užtikrins techninės įrangos pagalba žemėlapių programai. Be to, „Windows Phone 8“ turėdama „Nokia Maps“ žemėlapius realiu laiku rodys situaciją kelyje, o pačių žemėlapių dizainas bus lygiai toks pats, kokį „Nokia“ ir „Microsoft“ naudoja interneto naršykle pasiekiamuose savo žemėlapių tarnybose.

Šiuo metu nepatvirtintais duomenimis yra žinoma, kad „Windows Phone 8“ be „Nokia Maps“ žemėlapių palaikys NFC technologija paremtus apmokėjimus, išmanieji telefonai galės būti gaminami su dar keturiomis naujomis raiškomis bei atsiras galimybė naudoti kelių branduolių procesorius.

„Microsoft“ ruošiasi papasakoti bei leis žvilgtelėti į „Windows Phone 8“ OS jau birželio 20 dieną vyksiančioje „Windows Phone Developers Summit“ konferencijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobili.lt
Mobili.lt
Autoriai: Dmitrij Savickij
(1)
(0)
(0)

Komentarai (14)