Samsung tikisi parduoti daugiau nei 10 mln. vienetų "Galaxy S III" iki liepos pabaigos  (2)

„Samsung“ bendrovė šiuo metu labai aktyviai užsiima savo naujojo flagmano „Galaxy S III“ reklama ir jau artimiausiu metu tikisi sulaukti neįtikėtinai sėkmingos pardavimų statistikos. Pasak „Samsung Mobile Communications“ prezidento JK Shin`o, iki šių metų liepos pabaigos tikimasi parduoti daugiau nei 10 milijonų „Galaxy S III“ kopijų, o tai tikriausiai viršintų visus lūkesčius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokie pardavimai būtų daugiau nei neįtikėtini, kadangi, pavyzdžiui, antrosios kartos „Galaxy“ išmaniojo telefono pardavimai nuo jo starto per 55 dienas pasiekė tik apie 3 milijonus ir jis jau buvo įvardijamas kaip greičiausiai parduodamu išmaniuoju telefonu per visą kompanijos istoriją. Tuo tarpu „Galaxy S“ tokius pardavimus pasiekė tik po 85 dienų. Priminsime, kad „Galaxy S III“ prekyba prasidėjo tik šių metų gegužės 29 dieną, o šio daugiafunkcinio įrenginio pardavimai, kaip teigia „Samsung“ per žymiai trumpesnį laiką turi pagerinti visus kompanijos rekordus.

„Samsung“ turi pagrindo džiūgauti, kadangi dar gegužės mėnesį užsienio spaudoje buvo pranešama, kad „Galaxy S III“ išankstiniai užsakymai jau tuomet buvo viršiją 9 milijonus kopijų. Be to, naujasis flagmanas nuo birželio 25 dienos taip pat prieinamas ir Pietų Korėjoje, o Amerikos rinkoje išmaniojo telefono pardavimų startas išvis vėluoja. Tikėtina, kad tokia situacija susiklostė būtent dėl to, kad pasiūla nepatenkina paklausos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: