Ką gautume sukryžminę „iPhone 5“ ir „Samsung Galaxy S III“? (Video)  (13)

„Samsung Galaxy S III“ ir naujasis „iPhone, arba kitaip – „iPhone 5“, yra pagrindiniai ir vieninteliai rimti žaidėjai šių metų išmaniųjų telefonų rinkoje. Pietų Korėjos kompanijos „Samsung“ naujausiu išmaniuoju telefonu dar visai neseniai buvo pradėta prekiauti įvairiose pasaulio šalyse, o „Apple“ savo naujausią flagmaną, tikimasi, pristatys šį rudenį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugeliui vartotojų išties sunku išsirinkti vieną iš šių dviejų išmaniųjų telefonų. Tačiau kas būtų, jei to daryti nereikėtų? Kas, jeigu vienoje rankoje galėtumėte turėti du geriausius išmaniuosius telefonus pasaulyje: „iPhone 5“ ir „Samsung Galaxy S III“?

Būtent apie tai pagalvojo technologijų tema rašantis portalas „Techradar“, vartotojams pristatantis unikalų konceptinį vaizdo įrašą, kuriame vaizduojamas „iPhone 5“ ir „Samsung Galaxy S III“ prototipas pavadinimu „iSung Galaxy V“.

Koncepciniame vaizdo įraše ypač pastebimas didelis ekranas bei išskiriama NFC technologija, leidžianti savo išmanųjį telefoną paversti į daugiafunkcinę kortelę: banko, nuolaidų ir t. t.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (13)

Susijusios žymos: