Kada bus pristatytas naujasis „iPhone 5“?  (8)

Praėjusiais metais, kompanija „Apple“ pakeitė savo populiariausiojo gaminio – išmaniojo telefono „iPhone“ – pristatymo ciklą. Iki tol, naujausi „iPhone“ modeliai buvo pristatinėjami vasarą, tačiau praėjusiais metais „iPhone 4S“ vartotojai išvydo rudenį, spalio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beveik visas technologijų pasaulis vieningai sutaria, jog ir šiemet „Apple“ laikysis naujo pristatymo ciklo. Tačiau naujausias pranešimas iš portalo „Know Your Mobile“ teigia, jog naująjį „iPhone“, arba kitaip – „iPhone 5“, vartotojai gali išvysti jau už mažiau nei mėnesio.

„Patikimas savo tapatybės viešai atskleisti nepanoręs šaltinis pranešė, jog „Apple“ savo ilgai lauktą ir gandais apipintą išmanųjį telefoną „iPhone 5“ pristatys per specialų renginį rugpjūčio 7-ąją – mažiau nei po mėnesio“, - rašo „Know Your Mobile“.

Tačiau toks teigimas visiškai prieštarauja nusistovėjusioms „Apple“ ir mobiliųjų operatorių taisyklėms. Bent jau Jungtinėse Amerikos Valstijose įprastai bet kurį „iPhone“ modelį galima įsigyti ne su mažesne nei 12 mėnesių sutartimi su mobiliojo ryšio operatoriumi. „iPhone 4S“ praėjusiais metais buvo pristatytas spalio mėnesį, todėl nuo pastarojo pristatymo dar nebūtų praėję metai, kas trukdytų esamiems „iPhone“ vartotojams atsinaujinti savo išmanųjį telefoną.

O „Apple“ to tikrai neleistų. Nors „iPhone“ yra populiariausias išmanusis telefonas su itin dideliais pardavimais visame pasaulyje, tačiau didžioji „iPhone“ vartotojų dalis yra būtent esami ar ankščiau buvę „iPhone“ vartotojai. Faktą, jog naujasis „iPhone“ bus pristatytas po mažiau nei mėnesio paneigė ir artimai su „Apple“ susijęs technologijų temomis rašantis žurnalistas Jimas Dalrymple‘as.

Todėl visi prijaučiantys ar kad ir nekenčiantys „iPhone“ turės palaukti rudens, o tiksliau – spalio mėnesio, kuomet jau greičiausiai išvysime tą gandais apipintą „iPhone 5“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: