Steve Jobs pakeitė nuomonę apie "iPad mini" 2010 m. pabaigoje?  (3)

Kalbėdami apie gandus dėl ruošiamo daug kompaktiškesnės "iPad" versijos, kai kurie ekspertai neretai remiasi buvusio "Apple" vadovo Steve Jobs nuomone, jog kompanija niekada neišleis "iPad mini". Tačiau ar jis šios nuomonės ilgai laikėsi?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, 2010 m. spalio mėnesį spaudos konferencijoje, kuri buvo skirta "Apple" ketvirčio darbo rezultatų apžvalgai, Steve Jobs pareiškė, jog „joks planšetinis kompiuteris negalės konkuruoti su išmaniuoju telefonu. Vartotojui, jau turintį išmanųjį telefoną kišenėje, planšetinis kompiuteris su nedidele ekrano įstrižaine yra ne pati geriausia idėja.“

Eiliniame teismo posėdyje, kuriame sprendžiamas patentinis ginčas tarp "Apple" ir "Samsung", buvo paviešintas "Apple" viceprezidento Eddy Cue el. laiškas, kuris 2011 m. sausio mėnesį buvo skirtas tuometiniam vykdomajam direktoriui Tim Cook. Jame E. Cue pranešė, jog pabandė padirbėti su planšetiniu kompiuteriu "Samsung Galaxy" ir išsakė mintį, jog planšečių su 7“ įstrižainės ekranu poreikis bus, todėl "Apple" turėtų išleisti bent vieną modelį.

Aš keletą kartų po Padėkos dienos tai sakiau Steve Jobs ir, panašu, jis parodė susidomėjimą šia idėja“, – rašė E. Cue. „Aš manau, jog el. laiškų, knygų skaitymas, bendravimas "Facebook", vaizdo klipų peržiūra yra priimtina 7“ įstrižainės ekrane. Silpna vieta – naršymas internete, nors tiks ir tam“.

Negalima ignoruoti to fakto, jog šio el. laiško demonstracija labai svarbi P. Korėjos kompanijai, kadangi visa tai parodo, jog "Apple" labai atidžiai seka konkurentų projektus. Juk "Apple" kaltina "Samsung", kad ši aklai kopijuoja jos produktus "iPhone" ir "iPad", o iš tikrųjų gaunasi taip, jog kai kurios idėjos ateina ir kitų kompanijų.  Ir visai nekeista, jog "Samsung" atstovai dar bando įrodyti teisme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: