"Nokia" gali išleisti telefoną "Lumia X" su "Windows Phone 8"  (8)

Kol kas jokių oficialių išmaniųjų telefonų anonsų su rudenį debiutuosiančia operacine sistema "Windows Phone 8" dar nematėme, o iki to laiko žiniasklaidai lieka tik spėlioti, kas bus pirmasis. Apie "Samsung" pirmuosius WP8 modelius jau girdėjome, dabar gi neoficialūs pranešimai sako, kad naują išmanųjį telefoną ruošia ir suomių "Nokia". Juo turėtų tapti modelis "Lumia X".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prekyboje šis modelis gali pasirodyti ir kitu pavadinimu. Turimais duomenimis, šis įrenginys gali būti pristatytas rugsėjo mėnesį parodoje IFA 2012 (Berlynas, Vokietija). Anoniminis šaltinis iš "Nokia Design Studio" praneša, jog "Nokia Lumia X" savo aparatinėmis charakteristikomis visa galva lenks tuos išmaniuosius telefonus, kuriuos dabar asortimente turi "Samsung", HTC ar "Huawei". Bus įdiegtas keturių branduolių 1,5 GHz "Qualcomm Snapdragon S4" procesorius su "Krait" architektūra, kol kas nežinomos įstrižainės HD 720p "AMOLED ClearBlack" ekranas, 8 MP raiškos kamera su "Carl Zeiss" objektyvu, autofokusavimo galimybe ir LED blykste.

Taip pat pažymima, jog vietoj to, kad kamera būtų nugarinėje dalyje, jai bus surasta vieta korpuso briaunoje, su galimybe sukioti, kaip modeliuose "Nokia N93" ir "5700 XpressMusic". Išmanusis telefonas turės fizinius mygtukus, skirtus žaidimams, taip pat greitai prieigai prie muzikos. Aišku, ši informacija yra neoficiali, taigi labai ja pasitikėti negalime. Antra vertus, tai tikrai panašu į kažką neįprasto, o apie tai ir kalbėjo suomių kompanijos atstovai, minėdami rugsėjo 7 d. įvyksiantį pristatymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: