„Fujifilm X-Pro1“ pripažintas geriausiu profesionaliu kompaktiniu sisteminiu fotoaparatu  (0)

„Fujifilm X-Pro1“ prestižiniuose kasmetiniuose EISA apdovanojimuose pripažintas geriausiu Europoje 2012-2013 m. profesionaliu kompaktiniu sisteminiu fotoaparatu (“European Professional Compact System Camera of the Year 2012-2013”).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

EISA komisija labiausiai akcentavo gerą „X-Pro1“ vaizdo kokybę, kokybišką „Fujinon“ markės objektyvą ir korpusą. Taip pat atkreipiamas dėmesys į naujo tipo vaizdo jutiklį. 16 mln. taškų raiškos „X-Trans“ jutiklis naudoja panašų į juostelės spalvinio filtro taškų išdėstymą, kas leidžia pasiekti ypatingai aukštą nuotraukų raišką bei detalumą. Gaminys taip pat turi hibridinį vaizdo ieškiklį. „Tai nėra mažiausio korpuso ir greičiausios AF sistemos fotoaparatas rinkoje, tačiau visa tai tikrai yra kompensuojama su kaupu ypatingai aukšta išgaunamo vaizdo kokybe“, – komentuojama EISA išplatintame pranešime.

Gamintojo teigimu, „X-Pro1“ yra kompaktinis sisteminis fotoaparatas, sukurtas pažengusiems fotografams, ieškantiems alternatyvos turimam fotoaparatui. Kaip jau minėta, tvirtame metaliniame korpuse slypi 16 mln. raiškos taškų APS-C tipo „X-Trans“ CMOS jutiklis, hibridinis vaizdo ieškiklis, originali X jungtis FUJINON XF objektyvams ir „EXR Pro“ procesorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(4)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: