„Nokia“ per mikrotinklaraščių tinklą „Twitter“ metė iššūkį „Samsung“  (3)

Suomių kompanija „Nokia“ apie savo naujus išmaniuosius telefonus „Lumia“ turėtų papasakoti jau rugsėjo 5 d. Kompanijos pardavimų ir marketingo padalinio vyriausiasis viceprezidentas Chris Weber savo „Twitter“ žinutėje užsiminė, jog „Nokia“ vis dar turi didelį privalumą prieš Samsung: „Samsung, įsidėmėkite, jog atvyksta naujos kartos Lumia“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chris Weber žinutė, kaip matyti, turi dvi mintis. Pirma, papasakoti visam pasauliui, kokia gera jų naujųjų telefonų „Lumia“ su operacine sistema „Windows Phone 8“ linija. Antroji yra tiesiogiai susijusi su tuo, jog žinutė adresuota būtent „Samsung“. Kaip žinia, visai neseniai „Nokia“ dar pirmavo pagal išmaniųjų telefonų pardavimus, tačiau per paskutinius metus „Samsung“ pavyko aplenkti suomių kompaniją ir tuo pačiu užimti pirmą vietą.

Žinoma, pagrindiniu žinutės tikslu tapo bandymas iššaukti kuo didesnį susidomėjimą „Nokia“ produkcija. Mums gi belieka sulaukti rugsėjo 5-osios – tuomet ir galėsime sužinoti, ar šis „Nokia“ viceprezidento pareiškimas buvo vertas dėmesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)