Kas blogiausia gali nutikti, įsigijus "Apple iPad"?  (5)

15-metė Courtney Akers iš Teksaso labai apsidžiaugė, kai jos mama grįžo iš „Walmart“ nešina gimtadienio dovana – naujuoju trečiosios kartos „Apple iPad“. Tačiau išpakavus dėžutę, jubiljatės siaubui, vietoj "iPad" viduje buvo krūva geltonų užrašų bloknotų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galima prisiminti panašią istoriją, nutikusią 2011 metų rugpjūtį, kada 22 metų amžiaus mergina iš Pietų Karolinos manė, kad įsigyjo „Apple iPad“ iš dviejų vyriškių už 180 dolerių. Tačiau viduje ji rado juodai nudažytą medienos gabalą, prie kurio buvo priklijuotas „Apple“ logotipas. Šis sandoris įvyko gatvėje, o Courtney motina gimtadienio dovaną pirko garbingoje parduotuvėje.

Kai Courtney motina atskubėjo atgal į „Walmart“, vadybininkas atsisakė priimti „dovaną“. Po daugiau kaip dviejų valandų diskusijų, pirkėjai nebuvo leista atgauti pinigų ar pakeisti prekę, o vietoj to ji buvo apkaltinta įmantria apgaule. Vis dėl to kompanija pakeitė savo poziciją, kai apie šią istoriją sužinojo vietos televizijos stotis.

Mažmenininkas susekė dėžutę ir atrado, kad Akers buvo apgauta.  Bloknotai buvo pakeisti tikruoju „Apple iPad“. Tačiau kaip tai galėjo nutikti? Pasak „Walmart“ teorijos, kažkas įsigijo „Apple iPad“, išėmė planšetę, pakeitė ją bloknotais, vėl užklijavo pakuotę taip, tarsi ji nebuvo niekada atidaryta.

Taigi gal ir gera mintis iškart patikrinti, kas yra „Apple iPad“ dėžutėje, nusipirkus ją iš bet kurio mažmenininko, prieš parsinešant ją namo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobili.lt
Mobili.lt
Autoriai: Viktorija Skučaitė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: