Nokia Lumia 920T gaus 4 branduolių Qualcomm procesorių  (7)

Sprendžiant iš turimo informacijos, kompanija Nokia rimtai užsiimti sparčiai augančia Kinijos rinka ir ten parduoti kuo daugiau mobilių įrenginių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai leidžia spręsti pasirodę duomenys apie specialią Nokia Lumia 920 su Windows Phone 8 variaciją, kuri pasirodys operatoriaus China Mobile asortimente bei turės patobulintas, lyginant su jau pristatytu modeliu, charakteristikas.

Naujojo modelio, kuris vadinsis Nokia Lumia 920T, sudėtyje pamatysime pažangią SoC mikroschemą Qualcomm Snapdragon S4 Pro (MSM8960T) su keturiais skaičiavimų branduoliais ir galinga Adreno 320 grafika. Priminsime, jog standartinis Lumia 920, kuris oficialiai anonsuotas rugsėjo mėnesį, turi dviejų branduolių Snapdragon S4 Plus (MSM8960) procesorių ir paprastesnę Adreno 225 grafiką.

Tokiu būdu, galima teigti, jog kinų rinkai skirtas Nokia Lumia 920T galės pasigirti daug galingesne grafikos posisteme, lyginant su tarptautine versija, o tai turi paskatinti Kinijos vartotojų susidomėjimą šiuo modeliu, kuris kartu dar gali pasiūlyti ir įvairiaspalvę korpusų gamą. Aišku, neatmetama galimybė, jog po kurio laiko šis modernizuotas suomių gamintojo išmanusis telefonas pasirodys ir kitose pasaulio rinkose.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(0)
(10)

Komentarai (7)