„Samsung Galaxy S IV“ ekranas bus ypač sunkiai pažeidžiamas?  (10)

Išmaniųjų telefonų ekranai kartais būna didelė problema, nes išmetus įrenginį iš rankos jį labai lengva pažeisti, tačiau „Samsung“ prie to dirba. Kaip pranešama, kompanijos artėjantis flagmanas „Galaxy S IV, kuris pasirodys kitais metais, turės naujos kartos ekraną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, jog naujasis „Samsung Galaxy S IV“ išmaniojo telefono ekranas nebus tiesiog didesnis, turės didesnę raišką, bus ryškesnis, tačiau ir bus ypač sunkiai pažeidžiamas. Tai įmanoma, bet kyla įtarimas, jog Pietų Korėjos elektronikos gigantui suspėti tokį ekraną pritaikyti kitiems metams praktiškai nėra jokių galimybių, nes prie jo dar reikia padirbėti, o Galaxy S IV“ pasirodys metų pradžioje.

Koks gi tas ypač sunkiai pažeidžiamas ekranas? OLED tipo, tačiau pagamintas ne iš stiklo, kuris pažeidžiamas labai lengvai, tačiau iš plastiko. Analitikas iš Standford Bernstein kompanijos naujienų agentūrai „Reuters“ sakė, kad tik laiko klausimas, kada „Samsung“ pristatys tokį ekraną, tačiau ir jis nemano, kad tai įvyks kitais metais. Veikiausiai tik dar po metų, 2014-ais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(38)
(1)
(10)

Komentarai (10)