RIM ruošiasi „BlackBerry 10” operacinės sistemos pasirodymui  (0)

Kalbant apie išmaniųjų telefonų pardavimus, kanadiečiai RIM kasasi vietoje, panašiai kaip ir suomiai „Nokia“, bet gamintojas bandys žengti žingsnį į priekį. Tai bus daroma ne tik su naujais įrenginiais, bet ir naująja „BlackBerry 10” operacine sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialiame „BlackBerry 10“ operacinės sistemos puslapyje matome keletą RIM žinučių klientams ir nežinomo, naujo išmaniojo telefono galinę dalį, kuri mums nieko konkretaus nesako. Visgi informacijos yra tiek kalbant apie naujus įrenginius, tiek ir apie patį operacinės sistemos pristatymą.

Aišku, jog RIM pristatys „BlackBerry 10“ operacinę sistemą kitų metų sausio 30 dieną. Kartu su operacine sistema bus pristatyti ir „L“ serijos išmanieji telefonai, kurie pasižymės tik prisilietimui jautriu ekranu. Atnaujinti bus ir telefonai su fizinėmis QWERTY klaviatūromis, o gandų lygyje kalbama, jog RIM atgaivins ir „PlayBook“ planšetinį kompiuterį bei anonsuos mažesnę jo versiją. Pirmoji šio įrenginio karta pasirodė 2011 metais, bet pardavimai nebuvo tokie, kokių buvo tikėtasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(7)

Komentarai (0)