Rytų Europoje jau prieinamas "Galaxy S III Android Jelly Bean" atnaujinimas (Video)  (3)

Gana prastą reputaciją programinės įrangos atnaujinimų atžvilgiu turinti Pietų Korėjos bendrovė „Samsung“ Lenkijos gyventojams šiandien pateikė netikėtą staigmeną. Būtent šios šalies gyventojai tapo pirmaisiais, kurie „Galaxy S III“ flagmane galėjo išbandyti atnaujintą „Android Jelly Bean“ operacinės sistemos versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto, vėliau paaiškėjo, kad atnaujinimas taip pat prieinamas ir Kroatijoje, Serbijoje bei Makedonijoje. Užsienio apžvalgininkai teigia, kad po šio atnaujinimo „Samsung“ išmanusis telefonas veikia dar sparčiau ir sklandžiau, o dėl to reikia dėkoti naujam „Google“ sprendimui „Project Butter“.  Būtina paminėti ir atnaujintą įspėjimų skydelį, „Google Now“ servisą bei galimybę keisti „Pop-up“ vaizdo įrašo dydį ekrane. Taip pat galima pastebėti ir kosmetinius pakeitimus nustatymuose.

Džiugu yra tai, kad iš karto po to, kai „Samsung Galaxy S III“ gavo „Jelly Bean“ atnaujinimą, Korėjos kompanija „The Verge“ žurnalistams pateikė detalų įrenginių sąrašą, kurie sulauks „Android 4.1“ atnaujinimo. Į šį laimingųjų sąrašą pateko „Galaxy Tab 2 7.0“, „Galaxy Tab 2 10.1“, „Galaxy Note 10.1“, „Galaxy S II“, „Galaxy Note“, „Galaxy Tab 7.0 Plus“, „Galaxy S Advance“, „Galaxy S II LTE“, „Galaxy Music“, „Galaxy Chat“, „Galaxy Ace 2“, „Galaxy Beam“, „Galaxy Ace Plus“, „Galaxy Mini II“, „Galaxy S DUOS“.

Šiame sąraše yra vienas klaustukas – „Galaxy Music“. Arba tai tiesiog yra žurnalistų klaida (galbūt turėjo būti „Galaxy Player“), arba artimiausiu metu sulauksime dar vieno naujo „Samsung“ daugiafunkcinio įrenginio. Vis dėlto, bent jau kol kas Pietų Korėjos gamintojas nedetalizuoja kada aukščiau išvardintieji įrenginiai sulauks atnaujinimo ir apžvalgininkams pasakė tik vieną žodį – „greitai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: