Failų talpyklos „Mega“ prezentacija: įspūdingas čiabuvių ir Kimo Dotcomo šou (Video)  (3)

Prieš metus uždarytos failų apsikeitimo tarnybos Megaupload įkūrėjas Kim Dotcom surengė gana triukšmingą savo naujo projekto Mega prezentaciją, o apie tai pranešė eilė garsių ir autoritetingų žiniasklaidos priemonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginio dalyviai galėjo stebėti nedidelį šou su persirengusiais N. Zelandijos čiabuviais, vėliau pasirodė ir pats Kim Dotcom, prakalbęs apie Interneto laisvę ir privataus gyvenimo neliečiamumą, konfidencialumo išsaugojimą Pasauliniame Voratinklyje bei istoriją su Megaupload užgrobimu.

Trumpą šou aplankė ir FTB malūnsparnis, aplink sceną ir susirinkusius pasirodė specialiųjų pajėgų atstovai, kurie pranešė, kad „tai yra nusikaltimo vieta, o susirinkimas – neteisėtas“. Kim Dotcom buvo apsuptas jo apsaugininkių su mini sijonais, o pats Mega įkūrėjas pasiūlė „visiems tapti draugais“. Policijos reidas baigėsi dar vienu šokiu, o žiniasklaida Mega prezentaciją įvardino kaip „prabangią“, „laukinę“ ir „beprotišką“. Kaip viskas vyko, galima pamatyti žemiau pateiktuose vaizdo klipuose:

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: