Nešiojamų kompiuterių su Haswell procesoriais baterija veiks iki 70% ilgiau  (0)

Kompanija Intel leidžia aiškiai suprasti, kad kuriant naujus procesorius, nuo šiol didžiausias dėmesys bus skiriamas ne ekstensyviam produktyvumo didinimui, tačiau platformos mobilumui ir energetiniam efektyvumui. Paskutinis būsimų Haswell procesorių parametras, kaip teigia pati kompanija Intel, mažų mažiausiai nustebins visko mačiusią publiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pati Intel kol kas kiekybinių parametrų apie progresą mobilumo srityje nepateikė, apsiribodama tik keletu aukščiausio laipsnio būdvardžių su šauktuku sakinio gale. Vis tik informuotų šaltinių teigimu, kuriais remiasi puslapis Fudzilla, nešiojamų kompiuterių su Intel Shark Bay (šios pagrindą ir sudarys Haswell procesoriai) autonominio darbo laikas padidės įspūdingais 70%, lyginant su analogais, turinčiais Chief River platformą (modeliai su Ivy Bridge procesoriais).

Šiuolaikiniai ultrabookai, kaip taisyklė, gali pasigirti maždaug 5-6 valandų baterijos darbo laiku. Tai reiškia, kad būsima ultrabookų karta galės dirbti be išorinio maitinimo šaltinio praktiškai visą darbo dieną, t.y. ne mažiau 8 valandų. Jei ši informacija pasitvirtins, Haswell procesoriai tikrai galės nustebinti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: