MWC 2013 surengtame GSM Awards triumfavo Galaxy S III ir Nexus 7  (11)

Šiais metais būtent vasario 26 d. parodoje Mobile World Congress 2013 (Barselona, Ispanija) buvo išdalinti apdovanojimai. Prestižinėmis statulėlėmis organizacija GSM Association įvertino geriausius įrenginius, geriausias programas, geriausias technologijas ir t. t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš viso buvo 158 nominacijos aštuoniose kategorijose, kurias galima rasti puslapyje www.globalmobileawards.com. Kadangi visas sąrašas yra ganėtinai didelis, aktualiausios ir įdomiausios nominacijos bei apdovanojimai sutraukti kiek įmanoma glausčiau, taigi čia bus galima pamatyti, kas tapo geriausiais metų mobiliais įrenginiais ir geriausiomis programomis. Nominacijoje „Best Feature or Entry Level Phone“ laimėjo Nokia Asha 305, kuri gali pasiūlyti kelių SIM kortelių palaikymą už tikrai patrauklią kainą. Geriausio išmaniojo telefono titulas šį kartą atiteko Samsung Galaxy S III, ir tai nė kiek neturėtų stebinti, kadangi šis mobilus įrenginys nuo pat savo debiuto dienos parduodamas tarsi karšti pyragėliai. Reikia pripažinti, kad jau antrus metus iš eilės Samsung iškovoja šį titulą, kadangi MWC 2012 geriausio išmaniojo telefono titulas buvo įteiktas Galaxy S II. Geriausio mobilaus planšetinio kompiuterio titulą iškovojo bendras Google ir Asus produktas Nexus 7, kuris gali pasigirti stabiliai aukšta paklausa nuo pat 2012 metų lapkričio mėnesio, kai pirmą kartą pasirodė rinkoje.

Geriausia vartotojiška mobilia programa pripažintas Facebook sprendimas, Evernote tapo geriausia verslo programa, tuo tarpu Apskritai geriausios programos titulą iškovojo navigacijos programėlė Waze.

Galiausiai, kompanija Samsung papildomai susižėrė tokius titulus, kaip Metų įrenginių gamintojas, Geriausia mobili infrastuktūra ir Nuostabios mobilios technologijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (11)