Būsimas Samsung flagmanas Galaxy S5 gaus aliuminio korpusą  (22)

Po išmaniojo telefono Galaxy S4 debiuto rinkoje grupė analitikų kalbėjo, jog tai bus paskutinis korėjiečių flagmanas, kuris yra „Apple šešėlyje“. Jie tvirtino, jog Galaxy S išmaniųjų telefonų linija laikėsi tam tikrų paradigmų dizaino srityje, kadangi jie buvo sugalvoti kaip tiesioginis atsakas į sprogstantį iPhone populiarumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinių teigimu, yra tam tikros informacijos apie tai, kad naujos kartos Galaxy S linijos atstovai bus gana radikaliai keičiami, kalbant apie dizainą. Visų pirma minimas naujasis kompanijos Samsung flagmanas, kuris turi pasirodyti 2014 metais.

Vienas iš neįvardintų Samsung darbuotojų patvirtino, jog kompanija jau dabar aktyviai pluša prie išmaniojo telefono – flagmano Galaxy S5, kurio korpusas bus pagamintas iš aliuminio. Vienas iš išmaniojo telefono konceptų pavaizduotas nuotraukoje.

Priminsime, kad neseniai kompanijos Samsung vadovybė pagrindinėje būstinėje Seule (P. Korėja) tarėsi dėl naujos mobilių įrenginių koncepcijos Design 3.0. Susirinkime buvo nutarta, kad vartotojai turėtų lengvai identifikuoti Samsung produkciją, t.y. pastaroji turi lengvai išsiskirti iš kitų konkurentų sprendimų. Korėjiečių gamintojo teigimu, Desing 3.0 taip pat susijęs ir techninių specifikacijų pokyčiais. Visai tikėtina, jog pirmuoju naujos dizaino koncepcijos atstovu ir bus kitąmet pasirodysiantis flagmanas Galaxy S5.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (22)

Susijusios žymos: