„Google Edition“ programoje esančius išmaniuosius telefonus atnaujins visiškai ne „Google“  (0)

Daugelis yra girdėję apie tai, jog interneto gigantas „Google“ yra sukūręs naująją programą „Google Edition“, kuriai priklausantys išmanieji telefonai turi standartinę „Android“ operacinės sistemos versiją. Ir nors buvo manoma, kad atnaujinimus jiems tieks „Google“, taip nebus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du „Google Editon“ telefonai, „Samsung Galaxy S IV“ ir „HTC One“, pasirodė prieš porą dienų ir labiausiai šokiruojanti žinia yra ta, jog jų atnaujinimu neužsiims „Google“. Dažnas vartotojas prieš tai manė, jog „Google Edition“ telefonams atnaujinimus tieks būtent patys „Google“, be HTC ar „Samsung“ įsikišimo.

Iškart po „Google Editon“ programoje esančių išmaniųjų telefonų pasirodymo, interneto milžinas paskelbė, jog programoje esantys įrenginiai atnaujinimų negaus taip greitai, kaip „Nexus“ šeimos įrenginiai. „Google“ dirbs kartu su „Samsung“ ir HTC kuo greičiau pristatyti operacinės sistemos atnaujinimus jiems pasirodžius „Nexus“ įrenginiams, bet kiek tai gali užtrukti, neaišku. Laukti reikės dėlto, jog tik „Samsung“ ir HTC nuspręs, kada minėti įrenginiai gaus atnaujinimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)