Lietuvos jaunuoliams teks persėsti į lėtesnius automobilius?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arthuras 2013-07-07 10:10
Šitie varikliai yra pajuokos objektas. Kuro ima kaip tankai, važiuot nevažiuoja išvis. Nebekalbant apie tai, kad į didesnius automobilius išvis nemontuojami. Ir iš to seka, kad 18 metų jaunuolis nebegalės vairuoti miniveno ar pan. Žodžiu, skieskit į valias, niekas gi nuo to nepasikeis. Apie tokį įstatymą vis pakalbama, bet jo tikrai nepriims. Nes jis nelogiškas. Yra daug kitų būdų, kaip atimt teises iš tų, kurie nusikalto.
FtBall 2013-07-07 14:40
*Klevui beveik tobulas automobilis būtų Opel Astra 1.7l 59kW. Važiuojant 80km/h greičiu magistrale, kuro sąnaudos nesiekia 4 litrų. Aišku, bet bėdos prasideda, kai reikia mieste pajudėt... *Šiandien pasivažinėjau man nepatinkančiu keliu, konkrečiai, Anykščiai-Kavarskas-iki A6. Važiuoju, matau, autobusas prieky, už jo kolona, kolonos visi dalyviai visiškai akli dėl tuo metu buvusių sąlygų(posūkiai, medžiai palei kelią). Vienas kolonos dalyvis sugalvojo lenkt. Vargo sudaro visiems: vieni turi staigiai stabdyt, krovinį galima sugadint, kiti turi padaryt vietos lenkėjui grįžt į juostą. Tai ką darom? Lenkt tai negalima tiek pagal KET, tiek pagal sveiką protą. *Dar galimas variantas priverst klevus vairuot didelius griozdus, maksimaliai kiek kategorija leidžia. Pats dažniausiai vairuoju Nissan Primastar, tai ne vien, kad maksimalus įmanomas greitis neviršija magistralės limitų, bet dar ir visi išmoks pasirinkt saugų greitį, tai yra, atvira vieta, pučiant vėjui, visiškai dingsta noras viršyt greitį, riedi 70-. O jei dar veži 8 keleivius...
Jomajo 2013-07-07 21:55
viskas cia ok, tik galingumas turetu buti ribojamas ne nuo priklausomai nuo amzaius o nuo STAZO (kaip uk), o stazas skaiciuojamas pagal tai kiek metu esi pirkes draudima, o kol neturi stazo moki zveriskus pinigus uz draudima, jeigu nori vairuoti galingesni auto arba vazineji su fiesta 1.1 ir tikrai nekils noras pasirodyti kaip puikiai traukia tavo fiesta.