Apple testuoja milžinišką iPhone ir gigantišką iPad  (4)

Šiuo metu vartotojai laukia Apple išmaniojo telefono iPhone 5S, kuris savo išore mažai kuo skirsis nuo dabartinio iPhone 5, o taip pat plastmasinio ir nebrangaus iPhone. Tačiau panašu, kad tarp Apple sienų vyksta daug didesni eksperimentai, nei galime įsivaizduoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapis The Wall Street Journal teigia, kad kompanija iš Kupertino testuoja išmaniuosius telefonus su didžiuliais ekranais. Ir ne tik telefonus – planšetinius kompiuterius taip pat.

Autoritetingą verslo leidinį informavę šaltiniai teigia, jog Apple tiekėjai iš Azijos šiuo metu aktyviai testuoja planšetinį kompiuterį iPad su 12,9“ įstrižainės ekranu, taip pat įvairius iPhone modelius, kurių vienas turi 4,7“, o kitas – 5,7“ įstrižainės ekraną.

Šiuo metu Apple prekiauja planšetiniais kompiuteriais iPad ir iPad mini, kurie turi atitinkamai 9,7“ ir 7,9“ įstrižainės ekranus, tuo tarpu išmanusis telefonas iPhone 5 gali pasigirti „tik“ 4“ ekranu, kai konkurentai iš Android stovyklos jau pasiekė 6,44“ ribą.

Išsamesnes šiuo metu prekyboje esančių Apple įrenginių technines charakteristikas ir lietuviškas kainas galite sužinoti čia:

  • iPhone 5 techniniai duomenys ir kaina
  • iPad Mini techniniai duomenys ir kaina
  • Apple iPad 4 techniniai duomenys ir kaina

Ekspertų teigimu, didelius ekranus turintys telefonai padėtų Apple kovoti su analogiškais konkurentų sprendimais, tuo tarpu daug didesnis iPad patiktų menininkams, dizaineriams ir kitiems profesionalams (tiesa, tokio planšetinio kompiuterio mobilumas keltų nemažai klausimų).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: