„Nokia“ naujoje reklamoje šaiposi iš „iPhone“ kameros (Video)  (3)

Jei negali jo nugalėti, pabandyk pasinaudoti jo stiprybėmis savo naudai. Panašu, kad tokiu posakiu vadovaujasi telefonų gamintoja „Nokia“, kuri savo telefono „Lumia 925“ reklamoje šaiposi iš „iPhone 5“ telefone įdiegtos vaizdo kameros galimybių, skelbia Mashable.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reklamos pradžioje pakartojama ankstesnėje „iPhone 5“ reklamoje išsakyta frazė, kad telefonais „iPhone“ kasdien užfiksuojama daugiau nuotraukų nei bet kuriuo kitu telefonu, ir ji pratęsiama tokiu pareiškimu: „Tačiau mums iš kompanijos „Nokia“ svarbiau kokybė, o ne tik kiekybė.“

Toliau reklamoje rodomos įvairios situacijos ir lyginamos užfiksuotos nuotraukos telefonais „Lumia 925“ ir „iPhone 5“. Ypač akcentuojamos „Lumia“ telefono galimybės prieblandoje ir tamsoje – dėl „PureView“ technologijos šios nuotraukos yra kur kas šviesesnės ir ryškesnės.

„Lumia“ telefonų, kuriuose įdiegta „Windows Phone“ operacinė sistema, pardavimai pastaruoju metu auga ir gerina rekordus: pirmąjį ketvirtį parduota 5,6 mln. šių telefonų, o antrąjį – jau 7,4 mln. Tačiau „Nokia“ vis dar atsilieka nuo rinkos lyderių, pavyzdžiui, paskutinį ketvirtį „Apple“ pranešė pardavusi 31,2 mln. „iPhone“ telefonų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (3)