„Microsoft“ atskleidė daugiau „Xbox One“ naujų valdymo galimybių  (0)

Japonijoje vykusioje žaidimų pramonės parodoje „Tokyo Game Show 2013“ kompanija „Microsoft“ atskleidė daugiau informacijos apie jos naujos kartos žaidimų kompiuterio „Xbox One“ galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos atstovai spaudos konferencijos metu pademonstravo, kad „Xbox One“ gali tuo pat metu veikti su 4 skirtingomis programomis. Deja, kaip paaiškėjo, tuo pat metu žaidimų konsolėje paleisti du žaidimus nebus įmanoma.

„Xbox One“ naudotojai persijunginėti tarp programų galės taip pat, kaip ir naudodami planšetes ar išmaniuosius telefonus: tarp rodomų aplikacijų „plytelių“ reikės nurodyti reikiamą.

„Microsoft“ atstovai taip pat pranešė, kad „Xbox One“ galės palaikyti iki 6 vartotojų paskyrų vienu metu. Kompiuteris net nereikalaus, kad žaidėjai gaištų laiką persijunginėdami tarp jų: „Kinect“ valdiklis automatiškai fiksuos vartotoją su žaidimo valdikliu rankoje, atpažins jį pagal balsą iš kitų kambaryje esančių žmonių ir paleis žaidimus su jo paties išsaugotais lygiais ir nustatymais, sakoma pranešime.

Reikia pažymėti, kad tai yra viena iš daugelio naujovių, kurias vartotojai ras naujoje Microsoft žaidimų konsolėje. Pastaroji paskutiniu metu patyrė nemažai modifikacijų, tarpu kurių – paspartinti centrinis ir grafinis procesoriai, turėsiantys spartos lygį priartinti prie konkurento Sony Playstation 4, kuri, kūrėjų teigimu, šiuo metu yra 1,5 karto spartesnė nei Microsoft produktas.

Priminsime, kad kompanija Microsoft jau patvirtino, jog žaidimų konsolė Xbox One debiutuos 13 šalių šių metų lapkričio 22 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(10)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: