„Omnitel“ radikaliai keičia strategiją: kainodaros kertiniu akmeniu taps mobilusis internetas  (27)

Mobiliojo ryšio operatorius „Omnitel“ pasiskelbė verčiąs naują veiklos puslapį: bendrovė pristatė mobiliuoju internetu pagrįstą kainodarą, visiškai naują komunikacijos stilių bei planus jau kitąmet mobiliojo interneto tinklu padengti visą Lietuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pasikeitimai, apie kuriuos šiandien kalbame, yra didelių pokyčių pradžia. Mūsų tikslas – atgauti lyderio poziciją Lietuvoje, ir mes nuosekliai šio tikslo sieksime“, – sako „Omnitel“ prezidentas Danas Strömbergas.

Bendrovės duomenimis, daugelis klientų nori visapusiškai išnaudoti šiuolaikinio mobiliojo ryšio galimybes, todėl pasiūlymai, apimantys vien tik neribotus pokalbius ir SMS žinutes, jiems nėra pakankami. Todėl „Omnitel“ esamiems ir naujiems savo privatiems klientams pristato mobiliuoju internetu pagrįstą naujos kartos kainodarą, rašoma pranešime spaudai.

„Mobiliojo interneto paklausa ir vartojimas sparčiai auga, todėl, siekdami patenkinti klientų poreikius, darome esminius pokyčius: pristatome naują planą „Išmaniems“, į kurį įtrauktas vartotojui reikiamas mobiliųjų duomenų kiekis ir įdiegta išlaidų už juos kontrolė. Naujasis pasiūlymas yra geriausias besinaudojantiesiems išmaniaisiais telefonais, kurių kasdien vis daugėja, o be mobiliojo interneto jie tiesiog visavertiškai neveikia“, – teigia D. Strömbergas.

Su mobiliojo interneto vartojimo augimu savo verslo ateitį siejanti „Omnitel“ pristato naują mokėjimo planą „Išmaniems“ su galimais keturiais mobiliųjų duomenų paketais, iš kurių klientai gali pasirinkti labiausiai atitinkantį jų poreikius. Pasirinkę pageidaujamą duomenų kiekį (nuo 50 megabaitų iki 2 gigabaitų), „Omnitel“ klientai kartu su juo gaus neribotus pokalbius ir SMS žinutes į visus Lietuvos tinklus ir galės visiškai kontroliuoti išlaidas už mobilųjį internetą telefone. Priartėjus prie pasirinkto duomenų kiekio ribos, klientas gaus apie tai informuojančią žinutę su galimais sprendimais, pavyzdžiui, pasididinti duomenų kiekį. Netrukus panašios struktūros nauji mokėjimo planai (pageidaujamas duomenų kiekis su interneto išlaidų kontrole bei neriboti pokalbiai ir SMS žinutės) bus pasiūlyti ir „Omnitel“ verslo klientams.

Pigiausias planas – su neribotais skambučiai bei SMS ir 50 MB duomenų persiuntimo limitu per mėnesį – kainuos 25 litus per mėnesį. Tikimasi, kad populiariausias bus 33 litus kainuosiantis planas, suteikiantis galimybę išnaudoti 300 MB per mėnesį, planas su 1 GB duomenų kainuos 39 litus, o su 2 GB – 49 litus.

Palyginimui, „Bitė“ neribotų skambučių planą siūlo už 22 litus, papildomai 80 MB duomenų šioje bendrovėje galima užsisakyti už 6 litus, 300 MB – už 12 litų, 1 GB už 15 litų. „Tele2“ neribotų skambučių ir žinučių planas kainuoja 21 litą per mėnesį, 100 MB duomenų kainuoja 5 litus, 1 GB – 10 litų (šiuo metu taikoma akcija; įprastinė kaina – 17 litų), o 5 GB – 29 litus.

Kartu su naujos kartos kainodara „Omnitel“ pristato ir visiškai naują komunikacijos stilių. Bendrovės rinkodaros komunikacijoje atsiranda gerą ryšį vertinantys animuoti personažai, atspindintys šiuolaikinius mobiliojo ryšio vartotojus.

„Omnitel taip pat žada, kad jau kitąmet pusė Lietuvos gyventojų galės naudotis aukščiausios galimos kokybės 4G LTE paslaugomis. Taip pat iki ateinančių metų pabaigos bendrovė planuoja 3G ryšiu padengti visą Lietuvą. Šie sprendimai leis klientams naudotis mobiliuoju internetu ten, kur tik jiems prireiks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (27)