iPhone 5S ir iPhone 5C galima naudoti savigynai (Video)  (4)

„Apple“ išmanieji telefonai nėra pigūs, ir nieko nuostabaus, kad kalbėdamiesi jais gatvėse rizikuojate atkreipti vagių ar karštligiškai bandančių prasimanyti pinigų narkomanų dėmesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei yra paklausa, atsiras ir pasiūla: firma „Yellow Jacket“ pagamino „iPhone 5“ telefonams skirtą dėklą, kuris apsaugo ir telefonus, ir jų šeimininkus nuo brutalių netikėtumų. „Yellow Jacket“ dėklas skirtas „iPhone 5S“ ir „iPhone 5C“ telefonams. Jis paverčia juos savigynai skirtais elektrošoko įrenginiais, kurie, pasak gamintojų, ne tik atbaido telefoną bandančius atimti gatvės vagišius, bet ir padeda apsiginti nuo užpuolikų.

149 JAV dolerius kainuojantis „iPhone 5S“ priedas generuoja 950 000 voltų ir 1,2 miliamperų iškrovą: to pakanka, kad užpuolikas būtų parblokštas ant žemės. Gamintojų teigimu, „Yellow Jacket“ gali būti panaudotas 50 kartų iš eilės, ir telefono baterijos talpos vis dar pakaks jo veikimui.

Turintys senesnio modelio „iPhone“ telefonus taip pat gali pasinaudoti „Yellow Jacket“ galimybėmis. Tiesa, jiems tinkami ankstesni „Yellow Jacket“ modeliai, skirti „iPhone 4“ ir „iPhone 4S“ modeliams (kainuoja 99 JAV dol.) generuoja silpnesnę 650 000 V ir 0,8 mA srovę. Be to, po vienos iškrovos telefono baterija beveik visiškai išsikrauna.

Kaip naudotis „Yellow Jacket“ teikiamomis savisaugos galimybėmis, galima pamatyti šiame vaizdo siužete.

Kada ir ar šie priedai pasirodys Lietuvoje - kol kas neaišku. Tačiau paklausa jiems atsirastų, tuo labiau, jog pas mus prekyboje yra visų kartų „iPhone“ telefonų: „iPhone 5S“, „iPhone 5C“, „iPhone 5“, „iPhone 4S“, „iPhone 4“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(6)
(0)
(0)

Komentarai (4)