Išslaptinta naujo „Samsung“ flagmano „Galaxy S5“ grafinė sąsaja  (5)

Būsimajame savo išmaniųjų telefonų flagmane „Galaxy S5“ bendrovė „Samsung“ įdiegs naują grafinės vartotojo sąsajos apvalkalą, primenantį „Google Now“ paslaugą ir HTC „BlinkFeed“ informacinę juostą. Įdomu, kad naujoji „Galaxy S5“ grafinė sąsaja keisis priklausomai nuo to, kur yra telefono savininkas ir ką jis veikia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklalapis „@evleaks“ paskelbė naujas „Galaxy S5“ grafinio apvalkalo ekrano nuotraukas, liudijančias, kad šio telefono vartotojo sąsaja bus vertikaliai išdėstyta informacinė juosta, padalyta į atskiras korteles. Šiuo metu „Samsung“ savo išmaniuosiuose „Android“ telefonuose naudoja „TouchWiz“ grafinę sąsają. Tai horizontaliai prasukinėjami darbastaliai su juose išdėlioti skirtų valdiklių (widgets) rinkiniu. Tuo tarpu kiekviena kortelė naujojoje „Galaxy S5“ grafinėje sąsajoje bus susieta su informacija apie įvykius, su kuriais susijęs vartotojas ir kurie gali jį sudominti, bei jo buvimo vieta bei fizine veikla, apie kurią informaciją renka telefono jutikliai. Vertikali informacinės juostos struktūra primena HTC telefono „Sense 5“ grafinės sąsajos apvalkale naudojamą „BlinkFeed“ juostą, o jos „pririšimas“ prie vartotojo buvimo vietos primena paslaugą „Google Now“, praneša „Pocket-lint“. Pasak šios svetainės, tai, kad „Galaxy S5“ grafinės sąsajos ekrano nuotraukose matomos apie užsakymus „Starbucks“ kavinėse informuojančios kortelės, gali reikšti, kad būsimuoju telefonu bus galima susimokėti šio kavinių tinklų kasose. O kortelės su informacija apie širdies ritmą ir vidutinį bėgimo laiką leidžia numanyti, kad būsimajame telefone bus įdiegtos su sportine veikla susijusios funkcijos.

Neseniai internete buvo pasirodžiusi informacija, kad „Galaxy S5“ bus siūlomas ir metaliniuose, ir plastikiniuose korpusuose. Šaltinių teigimu, „Galaxy S5“ flagmanas gali būti pateiktas pasaulinei rinkai balandžio mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(4)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: