Kuo Samsung išmanieji ir planšetės pranašesni už iPhone 5S ir iPad Air? (Video)  (3)

Kompanija „Samsung“ vėl išleido keletą prieš „Apple“ produktus nukreiptų reklamų, skirtų pasijuokti iš pagrindinio konkurento produktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienoje iš reklamų, buvo palyginti „Galaxy Tab Pro“ ir „iPad“ planšetiniai kompiuteriai. Įdomu tai, kad reklamos pradžioje rodomas pieštukas, o už jo besislepiantis „iPad Air“, buvo pasiskolintas būtent iš „Apple“ kompanijos reklamos. Reklamoje pabrėžiama, kad „Galaxy Tab Pro“ yra plonesnis ir turi daugiaprograminį režimą.

Antroje reklamoje lyginami išmanieji telefonai „iPhone 5S“ ir „Galaxy Note 3“. 

Be abejo, iškart buvo pabrėžiamas ekrano dydis. „Samsung“ prietaisas turi 5,7 colių įstrižainės ekraną, leidžiantį grožėtis „HD“ vaizdo įrašais, o jo konkurentas tik 4-ių. Reklamoje buvo panaudotas garsaus krepšininko LeBrono James‘o atvaizdas, kuris buvo iškirptas, patalpintas kitoje nuotraukoje ir išsiųstas kitam adresatui. Tam atlikti buvo panaudotas jutiklinis pieštukas, kuriuo pasigirti gali tik „Samsung“ kompanijos prietaisas. Be abejo, gal tai ir nėra pats geriausias šios ypatybės panaudojamas, tačiau kompanija visuomet mėgo keistas reklamas.

(6)
(0)
(2)

Komentarai (3)