Ne visi išmanieji laikrodžiai „baisūs“: „Creoir Ibis“ blizgantis ir traukiantis akį (Video)  (0)

Jau dabar galima teigti, jog 2014-ieji taps išmaniųjų laikrodžių metais. Įvairios kompanijos stengiasi kurti ir pristatyti savo produktus. Tiesa, išlieka klausimas, ar tikrai mes norime jais naudotis? Dėl kiek nepatrauklios išmaniųjų laikrodžių išvaizdos, žmonės nelinkę atsisakyti savo blizgančių aksesuarų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto, kompanija „Creoir“, kuri užsiima „Nokia“ ir „Jolla“ kompanijų įrenginių dizainu, pabandė sukurti savo variantą. Skirtingai nei matomi išmanieji laikrodžiai, „Ibis“ iš pirmo žvilgsnio atrodo, kaip įprastas, metalinis, rankinis laikrodis.

Laikrodis netgi turi mechanines rodykles, rodančios tikslų laiką, o žemiau esantis ekranėlis, leidžia naudotis išmaniojo laikrodžio galimybėmis. Veikiančiame prototipe galima matyti priminimus, naudotis kalendoriumi bei atsakyti ar atmesti skambučius. Šis blizgantis aksesuaras palaiko Wi-Fi ir Bluetoth ryšius, o taip pat turi ir USB jungtį. Viduje veiks gerokai apkarpyta „Android“ operacinė sistema.

Nors tai ir tėra visiškas prototipas, ateityje galima tikėtis išvysti ir puikiai atrodančių, solidžios išvaizdos išmaniųjų laikrodžių.

Daugiau „Ibis“ nuotraukų.

(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)