Google reklama bus rodoma net šaldytuvuose  (0)

Sprendžiant iš JAV Vertybinių popierių komisijai pateiktų Google dokumentų, kompanija nori, kad reklama AdWords būtų visur, bet kuriame įrenginyje, kur tik įdiegta Google programinė platforma, įskaitant ir tokius buitinius prietaisus, kaip šaldytuvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viskas prasidėjo nuo to, kad Komisija pareikalavo iš Google ir kitų kompanijų daug detalesnės informacijos apie pajamas ir pelnus, kuriuos leidžia gauti mobilūs įrenginiai, rašo leidinys The Wall Street Journal.

Interneto gigantas atsisakė tai padaryti, motyvuodamas tuo, jog Google tarnybos (įskaitant reklamą) gali atsirasti „įvairiausiuose įrenginiuose artimiausioje ateityje“.

Be jau minėtų šaldytuvų, kalbama ir apie automobilių prietaisų skydelius, termostatus, laikrodžius ir akinius – ir tai yra tik „kai kurie iš galimų“ įrenginių. pareiškime teigiama, jog šių priežasčių Google reklamos sistema nesiorientuos į konkrečius įrenginius.

Šiuo metu mes jau žinome apie termostatus Nest. Juos kuriančią kompaniją Google įsigijo šių metų vasario mėnesį už 3,2 mlrd. JAV dolerių. Taip pat žinome apie išmaniuosius akinius Glass ir laikrodžiams skirtą operacinę sistemą Android Wear. Tačiau Google šaldytuvas? Tai tikrai naujiena!

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(25)
(-22)

Komentarai (0)