„Oculus Rift“ virtualūs akiniai išbandyti kuriant „Alien: Isolation“ žaidimą  (0)

Kūrėjai iš kompanijos The Creative Assembly teigia, jog buvo sukūrę nedidelę Alien: Isolation modifikaciją, kuri palaikė Oculus Rift. Taip kūrėjai bandė eksperimentuoti su naujuoju virtualios realybės šalmu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik atsakydamas į serijos gerbėjų klausimą, ar planuojama išleisti viešai prieinamą Alien: Isolation demonstracinę versiją su Oculus Rift palaikymu, The Creative Assembly atstovas pažymėjo, kad visa tai buvo tik vidinis eksperimentas. Taip pat pridūrė, jog Oculus Rift palaikymas galutinėje žaidimo versijoje neplanuojamas.

„Tai, ką mes šiuo metu naudojome su Oculus Rift, buvo tik prototipas. Pilno palaikymo galutinėje versijoje nebus“, – teigė kūrėjai. Pastaroji naujiena gali nuvilti tuos žaidėjus, kurie tikėjosi, kad galės daug giliau panirti į bauginančią pasaulio su Svetimu atmosferą.

Beje, puslapio Videogamer žurnalistui pavyko išbandyti Alien: Isolation su virtualios realybės akiniais, o kartu pažadėjo, kad greitu metu bus publikuotas vaizdo klipas, kuriame galėsime matyti žurnalisto reakciją, kai susiduriama su žaidimo pabaisomis.

Priminsime, kad Alien: Isolation pasirodymas prekyboje numatytas šių metų spalio 7 d.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (0)