Seagate klientai jau testuoja 8 TB kietus diskus  (0)

Kompanija Seagate ketvirčio finansiniams rezultatams aptarti skirtoje konferencijoje teigė, kad rezultatų pagerėjimo tikisi sulaukti šių metų III ketvirtyje. Visa tai lemia atsigaunanti asmeninių kompiuterių rinka. Kartu buvo pasidalinta dar viena įdomia žinia, kuri turėtų nudžiuginti didelės talpos duomenų kaupiklių gerbėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Seagate vadovybė užsiminė, kad daugelis kompanijos partnerių jau gauna 8 TB talpos kietųjų diskų pavyzdžius. Kol kas kaupikliai platinami tarp verslo klientų, o šie jau pateikė nemažai teigiamų atsiliepimų.

Kompanijos atstovai naujus kietus diskus įvardino kaip platformos Kinetic sudėtinę dalį, o tai reiškia, kad 8 TB talpos serijiniai kieti diskai bus naudojami „debesų“ tarnybose ir duomenų apdorojimo sistemose.

Šiuo metu maksimali Seagate kietų diskų talpa sudaro 6 TB. Skirtingai nuo Western Digital kuriamų didelės talpos kaupiklių, Seagate savo sprendimuose nenaudoja helio dujų, kurios leidžia padidinti magnetinių plokštelių kiekį.

Nešiojamų kompiuterių segmente Seagate ir toliau bando išpopuliarinti kietus diskus su 7200 aps./min. sparta. Didieji OEM kompiuterių gamintojai taip pat labai domisi Seagate hibridiniais diskais. Jų paklausa žymiai viršija pasiūlą. Kompanija tikisi per III ketvirtį parduoti ne mažiau 2,5 mln. hibridinių kietų diskų, kuriuose yra magnetinės plokštelės ir NAND Flash atmintis, egzempliorių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: