iFixit paskelbė, ko vertas naujasis Google planšetinis kompiuteris Nexus 9 (Video)  (0)

Greitu metu pasirodysiantį Google etaloninį planšetinį kompiuterį Nexus 9 jau spėjo įvertinti „elektronikos skerdikai“ iš portalo iFixit, kurie pateikė verdiktą, ar bus lengva/sunku suremontuoti šį mobilų įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galutinis verdiktas nėra labai džiuginantis – Nexus 9 užsitarnavo 3 balus iš 10. Tiesa, tai nėra blogiausias įvertinimas. Kiek anksčiau iFixit laboratorijoje pabuvojęs Apple iPad Air 2 nusipelnė tik 2 balų iš 10 galimų.

Visų pirma, labai daug priekaištų sulaukė ekrano modulis: LCD panelė sulieta su apsauginiu stiklu, tuo tarpu visas modulis tvirtai priklijuotas prie korpuso. Pastabų sulaukė ir komponentų išdėstymas korpuso viduje. Tai, ką rado iFixit specialistai, buvo pavadinta „raizginiu iš laidų ir kabelių“.

Tiesa, rasta ir pliusų: nugarinė korpuso dalis nepriklijuota – naudojami plastikiniai kabliukai, kurie leidžia išvengti specialių įrankių naudojimo. Taip pat lengvai prieinamas ir akumuliatorius. Jis priklijuotas, tačiau „ne mirtinai“.

Priminsime, kad Google Nexus 9, kurio gamyba užsiima HTC, gavo 8,9“ įstrižainės 2048 x 1536 raiškos IPS ekraną (281 ppi), 2 branduolių nVidia Tegra K1 (2,3 GHz) su Kepler architektūros grafikos posisteme, 2 GB RAM, 16/32 GB kaupiklį, Wi-Fi 802.11ac 2×2 (MIMO), Bluetooth 4.1, NFC, Android 5.0 Lollipop.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (0)