„Biudžetinio“ iPhone 5C dienos jau suskaičiuotos  (0)

Taivaniečių leidinys „Industrial and Commercial Times“ praneša, kad 2015 metais kompanija Apple nutrauks prekybą išmaniuoju telefonu iPhone 5C, kuris taip ir nesulaukė deramo populiarumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kontraktiniai gamintojai Foxconn ir Wistron, kurie yra pagrindiniai Apple išmaniųjų telefonų tiekėjai, atitinkamų komponentų pirkimus ir pačių mobilių įrenginių surinkimą ketina stabdyti 2015 m. viduryje.

Kiek anksčiau kompanijos KGI Securities analitikas Ming-Chi Kuo pranešė, kad kartu kitais metais Apple atsisveikins ir su dar vienu išmaniuoju telefonu – iPhone 4S.

Tokiu būdu, galima tikėtis, jog minėtų mobilių įrenginių kainos bus mažinamos, kad būtų išparduoto sandėliuose turimos atsargos.

iPhone 5C debiutavo 2013 m. rudenį, jis buvo sugalvotas kaip pigesnis iPhone variantas, daugiausia skirtas jaunimui (tam pasitelkti skirtingų spalvų plastikiniai korpusai).

Vis tik išmaniojo telefono pardavimai nepateisino lūkesčių, todėl šiuo metu yra prieinama tik pigiausia, 8 GB kaupiklį turinti modifikacija.

Akivaizdu, kad po iPhone 6 ir iPhone 6 Plus debiuto, o taip pat likus iPhone 5C, Apple nusprendė sutvarkyti turimų išmaniųjų telefonų asortimentą, pašalinus ne pačius naujausius ir sėkmingiausius modelius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: