iPhone 6 pardavimai tris kartus didesni, nei iPhone 6 Plus  (0)

Kompanijos „Consumer Intelligence Research Partners“ (CIRP) statistika byoja, kad išmanusis telefonas iPhone 6 parduodamas tris kartus didesniu tiražu, nei jo didesnioji versija iPhone 6 Plus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo puslapis AppleInsider.

Tiesa, šiuo metu sunku pasakyti, ar tai vyksta dėl trigubai didesnės paklausos, ar tiesiog naujųjų Apple planšetofonų yra pagaminta tiek pat kartų mažiau, todėl pirkėjai dėl jų deficito renkasi mažesnę versiją.

Per pirmąsias 30 dienų nuo pardavimų pradžios momento Jungtinėse Valstijose iPhone 6 pardavimai sudarė 68% visų Apple išmaniųjų telefonų pardavimų. iPhone 6 Plus įsigijo apie 24% visų pirkėjų, taigi šeštos kartos iPhone tenka 92% visų Apple telefonų pardavimų. Visa kita – tai modeliai iPhone 5S ir 5С.

Tai yra geresnis rezultatas, nei praėjusiais metais, kai tuometiniams naujokams iPhone 5S ir 5C teko 84% visų Apple telefonų pardavimų. Tai reiškia, kad šeštos kartos iPhone, gavę daug didesnius ekranus, demonstruoja žymiai didesnį populiarumą.

Kai kurie šaltiniai teigia, kad iPhone 6 Plus vis dar negali pasiekti deramą tiekimo lygį dėl tam tikrų komplektuojančių dalių deficito. Šį teiginį galima iš dalies patvirtinti tuo faktu, jog per Apple puslapį užsakius naująjį planšetofoną, jį žadama atsiųsti tik po 3-4 savaičių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: