Foxconn vadovas: „iPhone 6 Plus skandalą išpūtė konkurentai“  (0)

Kompanijos Foxconn prezidentas Terry Gou nusprendė pakomentuoti situaciją dėl linkusio susilankstyti iPhone 6 Plus korpuso. Didžiausio Apple kontraktinio gamintojo vadovo teigimu, prie ypač plačiai išpūsto skandalo rankas prikišo konkurentai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kaip galima sulenkti telefoną? Visą tai inicijavo konkurentai. Nereikia visu tuo aklai tikėti“, – komentavo situaciją Terry Gou, paklaustas dėl Internete paviešintų kadrų su išlenktais iPhone 6 Plus korpusais.

Komentuodamas vaizdo klipą, kuriame rodoma, kaip sulenkiamas iPhone 6 Plus, kompanijos Foxconn vadovas pareiškė, kad rankos skirtos pasisveikinimui, o ne išmaniųjų telefonų lankstymui.

Skandalas, kuris užsienio žiniasklaidos pavadintas „Bendgate“, kilo rugsėjo mėnesį, kai prekyboje debiutavo naujieji Apple išmanieji telefonai. Eilė nuotraukų ir vaizdo klipų demonstravo, kaip be didelio vargo galima sulenkti iPhone 6 Plus korpusą.

Kai kurie vartotojai tvirtino, kad naujasis Apple planšetofonas gali lengvai išlinkti, jei jis bus patalpintas kelnių kišenėje (ypač galinėje) arba tiesiog bandomas sulenkti ranka. Apple konkurentai, tame tarpe Samsung ir LG, taip pat platino šmaikščias žinutes per socialinius tinklus.

Kompanija Apple oficialiai buvo pareiškusi, kad išlenktų iPhone 6 Plus problema yra išpūsta, o pareiškimo pateikimo metu į gamintoją dėl išlenkto korpuso kreipėsi mažiau nei dešimt vartotojų.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(17)
(1)
(16)

Komentarai (0)