„Acer“ užkibo ant „Microsoft“ kabliuko: išleis išmanųjį telefoną su „Windows Phone“  (0)

Remiantis „Focus Taiwan“ šaltiniais, „Acer“ kompanija planuoja įvesti į rinką išmanųjį telefoną, veikiantį „Windows Phone“ operacinės sistemos pagrindu. Jo premjera turėtų įvykti jau kitais metais. Įrenginys ko gero priklausys vidutinei arba žemesnei kainos kategorijai. Kol kas galimos specifikacijų duomenys neatskleidžiami.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniųjų telefonų su „Windows Phone“ išlaikymas rinkoje sudėtingas dalykas. Neseniai „Huawei“ kompanijos atstovas teigė, kad iš „Microsoft“ operacinės sistemos niekas neuždirba. Dėl šitos priežasties tokių konstrukcijų skaičius nėra itin didelis. Kompanija iš Redmond nuolat stengiasi pritraukti mobiliųjų įrenginių gamintojus ir „Acer“ atveju jai pavyko.

Remiantis kol kas oficialiai nepatvirtinta informacija, Taivano elektronikos gamintojas naujais metais turėtų pristatyti savo naują paslaptingą išmanųjį telefoną su „Windows Phone“. Tai bus tam tikras „Acer“ kompanijos grįžimas į įrenginių su „WP“ rinką – paskutinis kompanijos išmanusis telefonas su „Microsoft“ operacine sistema buvo „Acer Allegro“, pristatytas 2011 metų spalį. Tas 3,6 colių įrenginys neišpopuliarėjo. Tikėtina, kad su naujais produktais viskas bus kitaip, nes jie skirti mažiau reikliems naudotojams. „Acer“ visai neplanuoja sukurti flagmano su „Windows Phone“, bet tokį išmanųjį telefoną, kuris galės konkuruoti su „Lenovo“, „LG“, „Karbonn“, „JSR“, „ZTE“ ar „Foxconn“ kompanijų produktais.

Kol kas nežinoma, kada įrenginys galėtų pasirodyti prekyboje. Šaltiniai nurodo, kad „Acer“ tik neseniai pradėjo bendradarbiauti su „Microsoft“, todėl labai tikėtina, kad pirmųjų rezultatų reikėtų laukti antrame 2015 metų pusmetyje. Svarbu pažymėti, kad kompanijos laukia tikra kova dėl klientų, nes „Windows Phone“, lyginant su „Android“, yra nišinė operacinė sistema. „Microsoft“ operacinei sistemai priklauso tik 2,7 proc. rinkos, o jos konkurentui – 82,3 proc.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (0)