Nusivylimas ir kritika: pirmas Samsung telefonas su Tizen „išdėtas į šuns dienas“  (0)

Praėjusią savaitę kompanija Samsung anonsavo išmanųjį telefoną Samsung Z1, kuris gavo operacinę sistemą Tizen. Šis nebrangus telefonas pardavinėjamas Indijoje, čia kainuoja apie 79 eurus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas tikėjosi, kad išmanusis telefonas bus populiarus dėl savo mažos kainos, be to, Indijoje išmaniųjų telefonų era dar tik prasideda – du trečdaliai iš 950 mln. abonentų vis dar naudojasi paprastų mobiliu telefonu.

Tačiau reikalai klostosi ne taip palankiai, kaip to tikėjosi Samsung vadovybė, rašo naujienų agentūra Reuters. Pirmųjų Samsung Z1 pirkėjų ir jį testavusių ekspertų reakcija buvo toli gražu nuo teigiamos: išmanusis telefonas smarkiai iškritikuotas.

Kai kurių specialistų ir vartotojų nuomone, Samsung nevertėjo taip ilgai atidėti mobilaus įrenginio anonso, kad galų gale pasirodytų tokio žemo lygio produktas. Nepasitenkinimo daug sulaukė ypač žemos raiškos kamera, kuri atitinka maždaug 2010 m. modelių lygį.

Vartotojai pažymėjo, jog tarp Android One programoje dalyvaujančių išmaniųjų telefonų yra daug įdomesnių produktų, o jų kainos taip pat labai žemos. Tokiu būdu, Samsung Z1 rinkos pozicijos yra labai silpnos, o viltys atsikovoti praėjusiais metais prarastą rinkos dalį – labai menkos.

Priminsime, kad Samsung Z1 gavo 4“ įstrižainės 800×480 taškų raiškos ekraną, 2 branduolių 1,2 GHz procesorių, 768 MB RAM, 4 GB kaupiklį, microSD skaitytuvą (iki 32 GB), 3 MP pagrindinę kamerą, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ir 3G modulius, Dual SIM palaikymą, 1500 mAh bateriją ir operacinę sistemą Tizen 2.3.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(8)
(5)

Komentarai (0)