„Google“ įsteigė įmonę Lietuvoje  (7)

JAV informacinių technologijų gigantas „Google“ įsteigė įmonę Lietuvoje „Google Lithuania“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-03-14 „Google“ įsteigė įmonę Lietuvoje  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV interneto paieškos ir skaitmeninės rinkodaros milžinė „Google“ patvirtino, kad šiemet Lietuvoje ketina atidaryti pardavimų ir rinkodaros padalinį, į kurį ketina perkelti dalį darbuotojų, dirbančių su stambiais klientais ir partneriais Baltijos šalyse.

„Rinkdamiesi vietą biurui mes atsižvelgiame į daugybę kriterijų ir tikimės, kad biuras Lietuvoje padės efektyviau dirbti regione“, – agentūros „Investuok Lietuvoje“ pranešime teigė „Google“ verslo plėtros vadovas Baltijos šalyse Vytautas Kubilius.

Anot bendrovės, Lietuvoje dirbs nedidelė komanda, kuri bendradarbiaus su kolegomis Latvijoje, Estijoje bei kitose šalyse. Tikslus darbuotojų skaičius nenurodomas.

Registrų centro duomenimis, „Google“ ketvirtadienį įsteigė įmonę Lietuvoje „Google Lithuania“, jai vadovauja „Google“ finansų direktorius Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regionui Grahamas Law, įmonės įstatinis kapitalas - 100 tūkst. eurų.

Sausio pabaigoje V. Kubilius teigė, kad „Google“ domisi Lietuva ir būsimai plėtrai ieško darbuotojų.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sausį teigė, kad „Google“ Lietuvoje nori atidaryti biurą. Anot jos, tai būtų pirmasis bendrovės padalinys Baltijos šalyse. 2008 metais kompanija domėjosi galimybėmis Lietuvoje steigti duomenų centrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(65)
(4)
(61)

Komentarai (7)