Tai reikia pamatyti: naujas Google biuras su dirbtiniu dangumi, be laiptų ar sienų (Foto, Video)  (3)

JAV interneto paieškos ir skaitmeninės rinkodaros milžinė „Google“ paskelbė planus atidaryti naują biurą Kalifornijoje. Tiesa, šiame biure ne tik puikuosis dirbtinis dangus, tačiau taip pat ketinama apsieiti be jokių laiptų ar sienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

North Bayshore, Kalifornijoje atsirasiančio naujo „Google“ komplekso architektūrą sukūrė europiečių įmonės „Bjarke Ingels Group“ ir „Heatherwick Studio“. Vietoje lubų bus įrengtas dirbtinis dangus, kurį sudarys keturi milžiniški stikliniai skliautai. Grindis sudarys plokštės, palengva kylančios į viršų, tad 10 000 būsimų darbuotojų neprireiks laiptų norint pasiekti kitą aukštą. Kaip skelbia „Bloomberg“, „Google“ biure bus įrengta keletas modulinių kabinetų, kuriuos bus galima transformuoti į kompaktiškus konferencijų kambarius.

„Google“ teigia, jog sukurs keletą kraninių robotų, kuriuos pavadino „crabots“, – šie performuos kabinetus, keliaudami po patalpas it robotai droidai iš fantastinio filmo „Žvaigždžių karai“.

Darbuotojai galės dviračiais atvykti iki pat savo darbo stalų, mat bus įrengti specialūs dviračių takai. Viršutinio aukšto balkone vyks specialūs mankštos ir jogos užsiėmimai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(62)
(1)
(61)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: