Ekranų diagnostikos ir testavimo specialistai įvardino, kuris iš mobilių įrenginių turi geriausią ekraną  (4)

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranai yra vienas svarbiausių kriterijų renkantis mobilųjį įrenginį, kadangi būtent iš jo naudotojai gauna informaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ieškantys didelio planšetinio kompiuterio turėtų atkreipti dėmesį į naują „Microsoft“ gaminį – „Surface Pro 4“. Įrenginys turi 12,3 colių įstrižainės „PixelSense“ ekraną, pasižymintį 2736×1824 pikselių skiriamąja geba.

„DisplayMate“ kompanijos, užsiimančios ekranų diagnostika ir testavimu, specialistai „Surface Pro 4“ ekraną pavadino vienu  iš geriausių variantų visų mobiliųjų įrenginių, veikiančių visų operacinių sistemų pagrindu, rinkoje.  

„Iš tikrųjų „Surface Pro 4“ turi vieną geriausių ir tiksliausių ekranų iš šiuo metu rinkoje esančių įrenginių veikiančių bet kokios mobiliosios platformos pagrindu. Jis yra vienas iš nedaugelio planšetinių kompiuterių, turinčių nuostabų ekraną, kuris idealiai tinka tiek aukštos kokybės reikalaujantiems profesionalams, tiek paprastiems, patogumą vertinantiems naudotojams,“ – teigė „DisplayMate“ atstovai. 

Taip pat specialistai pažymėjo, jog „Surface Pro 4“ ekrano energijos poreikiai gan kuklūs – 4,8 W. Palyginimui, „iPad Air 2“ ekranas sunaudoja 8,3 W 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(10)
(41)
(-31)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: