Specialiai lentynėms sukurtos robotizuotos mašinėlės su dirbtiniu intelektu (Video)  (0)

Kompanija WowWee pristato REV – robotizuotas mašinėles, kurios sukurtos specialiai lenktynėms. Robotizuoti automobiliukai valdomi išmaniajame telefone įdiegta programėle.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekviena REV mašinėlė sugeba mąstyti ir kovoti už save. Į šiuos prietaisus integruota technologija Beacon Sense, firminė GPS sistema, kurios dėka mašinėlės puikiai orientuojasi aplinkoje ir veikia savarankiškai. O programinės įrangos dėka REV moka gudriai aplenkti savo priešininkus.

REV gali važiuoti bet kokiu lygiu paviršiumi, joms nereikia specialios platformos. Lenktynėse gali dalyvauti iki 12 žaidėjų.

Į kiekvieną REV Starter Kit komplektą įeina specialios dvi transporto priemonės. Tereikia parsisiųsti nemokamą programėlę į savo išmanųjį telefoną, kuriame yra programos IOS arba Android ir paleisti mašinėles autonominiu režimu.

Žaidėjai gali lenktyniauti su savo REV mašinėlėmis, naudodami net kelis režimus: „Pasivyti“, „Aplenkti“ ir „Važiuoti greta“.

Kompanijos WowWee sukurtų robotizuotų mašinėlių TEV komplektas kainuoja – 159,99 dolerių. Komplektą sudaro: dvi transporto priemonės, aksesuarai, pakrovimo prietaisas ir smart-rampos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Robotika.lt
Robotika.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (0)