Paaiškėjo pirmasis vien DirectX 12 naudosiantis žaidimas (Video)  (1)

Žaidėjai su nekantrumu laukia DirectX 12 palaikančių žaidimų, o atrodo, pirmuoju tokiu kūriniu taps „Quantum Break“ , kuris palaikys DirectX 12 nuo pirmos dienos, o prie rekomenduojamų sistemos reikalavimų randame GTX 980 Ti ir R9 Fury X vaizdo plokštes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Minimalūs „Quantum Break“ sisteminiai reikalavimai atrodo ne tokie bauginantys, reikės vidutinės spartos vaizdo plokštės (GTX 760 ar R7 260X) bei nieko neišsiskiriančio procesoriaus. Įdomu, kad net prie minimalių reikalavimų randame „Windows 10“ operacinę sistemą, o tai reiškia ne ką kitą, kad šis žaidimas palaikys tik DirectX 12 API.

Rekomenduojami sistemos reikalavimai nelabai skiriasi nuo kitų žaidimų. Norint „Quantum Break“ žaidime matyti įgalintus solidžius efektus reikės i5-4690 procesoriaus bei GTX 970 ar R9 390 vaizdo plokštės.

O štai ultra nustatymų reikalavimai atrodo tikrai solidžiai: norint mėgautis žaidimu reikės i7-4790 procesoriaus bei itin brangios vaizdo plokštės – GTX 980 Ti ar R9 Fury X, taip pat rekomenduojama net 16 GB operatyviosios atminties bei žinoma „Windows 10“ operacinė sistema.

„Quantum Break“ pristatymas įvyks dar ne taip greitai – balandžio 5 dieną. Žaidimas bus prieinamas tik „Xbox One“ ir asmeninių kompiuterių platformoms. Dabar iš anksto užsisakę „Xbox One“ žaidimo versiją nemokamai gaus žaidimą ir asmeniniui kompiuteriui, o visos šios akcijos sąlygos čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(15)
(2)
(13)

Komentarai (1)