Vaizdo įraše užfiksuota, kaip degalinės skaitiklis sukasi, nors benzinas nebėga - degalų pardavėjai aiškina, kad tai ne apgaulė (Video)  (1)

Klaipėdoje esančioje „Orlen“ degalinėje skaičiuojamas „mokestis už orą“ – skelbia kurioziškoje situacijoje atsidūręs klaipėdietis. Antradienį bokso klubo „Čempionas“ paskyroje paviešinta vaizdo medžiaga – besisukantis skaitliukas, nors degalai nebėga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įkeltas vaizdo įrašas, sulaukė daugybės audringų reakcijų. Jame matoma, kaip degalinėje „Orlen“ mistiškai sukasi kolonėlės skaitliukas, nors degalai nebėga.

Toks incidentas daugeliui internautų kėlė nuostabą. Ar degalinės apgaudinėja vairuotojus, ar tai tik techninis gedimas?

Vaizdo įraše užfiksuota kaip benzino kolonėlės skaitiklis sukasi, nors degalai nebėga

Degalinės atstovai komentavo, jog dėl šio įvykio finansinių nuostolių klientas nepatyrė ir visa tai buvo tik techninis gedimas, kuris operatyviai pašalintas.

„Balandžio 3 dieną mūsų degalinėje Klaipėdoje buvo rastas degalų nuotėkis. Tai pastebėjo mūsų klientas, kai degalų pylimo metu kolonėlės skaitiklis sukosi, o degalai nebėgo. Jis informavo degalinės darbuotojus. Be jokios abejonės į kliento pastabą buvo atsižvelgta, kompensuoti jo patirti nuostoliai. Degalinės įrangą aptarnaujančios įmonės specialistai nustatė, jog tai įtakojo prakiurusi tarpinė degalų pylimo kolonėlėje. Degalai ištekėjo ant žemės, vietoje to, kad subėgtų į automobilio degalų baką. Konkreti kolonėlė buvo uždaryta patikrai bei remontui ir operatyviai sutaisyta. Specialistų teigimu tai buvo vienkartinis incidentas. Visos mūsų degalinių tinklo kolonėlės yra reguliariai kas mėnesį patikrinamos. Ši kolonėlė buvo patikrinta kovo 8 dieną“, – „ORLEN“ degalines valdančios įmonės „Ventus-Nafta“ marketingo specialistė Anna Dordzik-Paškevičienė.

Kolonėlę aptarnaujančios įmonės komentaras:

„Degalinės klientui pilantis degalus sugedo vožtuvo sandariklis. Dėl to įvyko degalų nuotėkis ir dalis kliento apskaitytų degalų nepateko į automobilio baką. Įvykus techniniam gedimui sutvarkėme sugedusią degalų kolonėlę, patikrinome visas kitas degalų išdavimo kolonėles toje degalinėje. Papildomą tikrinimą atlikome ir kitą dieną. Degalų išdavimo kolonėlių techninė priežiūra atliekama kiekvieną mėnesį. Paskutinis tikrinimas minėtoje degalinėje buvo atliktas kovo 8 dieną. Mūsų įmonė AB „Ventus-Nafta“ degalinių tinklui „ORLEN“ kolonėles ir jų garantinę priežiūrą tiekia jau daugiau kaip dešimt metų. Sugedusiai degalų kolonėlei dar galioja gamintojo garantija“, – sakė degalines aptarnaujančios įmonės „Unitechna“ direktoriaus pavaduotojas technikai Arnoldas Navickas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(15)
(6)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: