Vairuotojas grįžęs turėjo nustebti - pikapas buvo padengtas judančia ir dūzgiančia ruda dėme (Video)  (0)

Prie Fairmonto viešbučio pastatytas pikapas vos per kelioliką minučių pritraukė didelę rudą dėmę. Neįprastą reiškinį pastebėjęs praeivis „CBC News“ žurnalistams pasakojo ketvirtadienio popietę ėjęs pro šalį ir atkreipęs dėmesį, kad kažkas su automobiliu yra negerai. Tačiau specialistai aiškina, kad tai - natūralus procesas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši judanti ir dūzgianti ruda dėmė - bitės. Į vietą greitai buvo iškviestas bitininkas Chrisas Kirouacas, kuris surinko vabzdžius, o jo darbą smalsiai stebėjo minia žmonių. Žinių kanalui jis pasakojo, kad jam tekusi užduoti šį kartą nebuvo nei labai sudėtinga, nei pavojinga.

Žinių reportažas apie pikapą nusėdusias bites

„Bitės buvo labai ramios. Greitai visas surinkę radome ir motinėlę, o kuomet patalpini ją į avilį, kitas bites perkelti yra labai paprasta, kadangi jos visuomet juda paskui ją“, – pasakojo bitininkas.

Jis pažymėjo, kad nors atsiskyręs spiečius galbūt išgąsdino praeivius, tai yra natūralus procesas. Anot bitininko, tokiu būdu didėja bičių skaičius. Be to, tokiu metu bitės yra pačios ramiausios.

„Atsiskyrę nuo gimtojo avilio bitės palydi motinėlę į laikiną vietą, pavyzdžiui, medžio šaką, uolienos atbrailą arba kaip buvo šiuo atveju – ant automobilio šono. Iš čia žvalgai jau ieško tinkamos vietos naujam kelmui“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė bitininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (0)