Itin pigūs, lengvi ir kompaktiški, specialiai asmenukėms pritaikyti dronai: kinai jau surado naują verslo nišą (Video)  ()

Vos tik prasidėjo socialinių tinklų era, žmonės kaip pašėlę pradėjo savo fotografuoti. Asmenukės, nors ir nėra mūsų laikų išradimas, išpopuliarėjo būtent dabar ir tapo masiniu reiškiniu. Specialiai savęs fotografavimui kuriami įvairūs produktai. Daugeliui yra tekę matyti asmenukių lazdas, o ar esate girdėję apie asmenukėms skirtus dronus?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš karto būtina pasakyti, kad šis dronas toli gražu nėra profesionalus bepilotis orlaivis, skirtas filmavimui ir fotografavimui. To iš šio įrenginio tikėtis neverta. „JJRC H37 ELFIE“ yra geras dronas pradedantiesiems, norintiems išmokti bepiločių valdymo subtilybių arba tiesiog turėti savo nuotraukų iš paukščio skrydžio, tačiau stipriai nusileidžia brangesniems įrenginiams.

„JJRC H37 ELFIE“ turi šešių ašių giroskopą, kuris padeda išlaikyti stabilumą, LED apšvietimą fotografavimui, 500 mAh bateriją ir 480p raiškos kamerą. Jis valdomas išmaniuoju telefonu ir turėtų skristi gana neblogai. Teigiama, kad jis gali nutolti apie 100 metrų nuo piloto ir neprarasti ryšio. Tai - labai didelis atstumas, turint omenyje, kad šis dronas turi labai specifinę paskirtį.

„JJRC H37 ELFIE“ yra skirtas asmenukėms daryti. Dronas nuskraidinamas taip, kad nuotraukos kampas būtų kuo gražesnis. Telefonas ar kamera nėra laikoma rankoje, todėl nuotraukos atrodo taip, tarsi jas padarė kas nors kitas.

Galima išgauti labai įdomių kampų. Pavyzdžiui, dronas gali kaboti jums virš galvos ar virš medžių viršūnių. Programėlė, kuria valdomas „JJRC H37 ELFIE“, leidžia iš karto retušuoti nuotraukas, todėl jas greitai galėsite skelbti socialiniuose tinkluose

Taigi, „JJRC H37 ELFIE“ turi daugybę privalumų, tačiau neabejotinai yra ir trūkumų. Visų pirma, kamera nėra labai raiški. Jei ją naudosite tik nuotraukoms daryti, tai nebus didelė problema, o štai vaizdo įrašai neatrodys labai patraukliai ir šiuolaikiškai. Įrenginys nėra skirtas ilgam skraidymui, todėl ore vienu įkrovimu ištveria tik 7-8 minutes.

Kita vertus, mažesnė baterija leido sutaupyti vietos „JJRC H37 ELFIE“ korpuse, todėl jis yra neįtikėtinai mažas. Sulankstytas dronas tils į bet kurį krepšį ir labai patiks vaikams. 

Dar vienas jo privalumas - patraukli kaina. Šiuo metu „JJRC H37 ELFIE“ kainuoja vos daugiau nei 30 eurų. Tai - puiki dovana vaikams ar žmonėms, kurie nori išbandyti bepiločius orlaivius. 

„JJRC H37 ELFIE“ pristatymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()